sadaya Kategori

wartos

Bumi> wartos

113. Pameran Canton Fair Sidang

Waktos: 2023-07-07 Hit: 13

Zhejiang Lvhe Ecological Technology Co., Ltd. ngahadiran 113th Sidang Canton Fair dina 15-19 April.

Ieu kahiji waktos urang némbongkeun produk biodegradable panganyarna kami sanggeus 3 taun covid.Palanggan ti Éropa, Amérika Serikat, jsb nagara ngadatangan stan paméran urang jeung komunikasi sareng tim jualan urang jeung tungtutan pasar maranéhanana.

图片 1

Salaku gerak gancang tina jual online di Amazon,Shopify,Etsy,Walmart, seueur konsumén urang ayeuna mimitian ngajual peralatan makan biodegradable kami liwat platform e-commerce.Kami parantos nyayogikeun solusi produk anu tangtu pikeun reseller ieu.

Salila tilu poé, parusahaan urang narima sababaraha sampel urutan cutatan ti leuwih ratusan customers.Meanwhile, tim jualan deligent kami geus dikirim thousands of e-katalog kami ka aranjeunna.

Hatur nuhun kana dibuka deui pasar dunya, perusahaan kami bakal terus-terusan nyayogikeun solusi produk biodegradable anu paling cocog pikeun konsumén di sakuliah dunya.

图片 2