sadaya Kategori

wartos

Bumi> wartos

2023 Taun Internasional Biodegradable Plastik Aplikasi Pameran

Waktos: 2023-07-08 Hit: 41

Salaku produsén produk biodegradable ngarah di Cina, Zhejiang Lvhe Ecological Téhnologi ngarilis tablewares biodegradable karek dimekarkeun sarta bahan baku dina pameran.

11

Kalayan bimbingan téknologi China Biology Degrade Material Committe, Perusahaan kami parantos dedicated dina bahan bio-base, tableware biodegrable, produk biodegradable sakabeh-ranté R&D, Manufaktur leuwih 20 taun di Cina. Kalolobaan konsumén urang ti Éropa, Amérika Serikat, Jepang, Korea geus ngajual produk biodegradable kami di Super Markets, kayaning Walmart, Carriefour, Auchan, Target, jsb. Kalayan panyebaran gancang saluran platform B2C online, loba konsumén geus milih reseller online. bisnis di Amazon,Shopify,Target,Facebook Shop.Pabrik kami parantos ngembangkeun jasa kustomisasi pesenan leutik khusus pikeun aranjeunna.

22

Ngaliwatan sakabeh poé paméran di Ningbo, stan kami geus narima ratusan rébu sampel cutatan, Hatur nuhun ka nu nyepeng of Ningbo Internaltion Biology Pameran, Kalolobaan konsumén urang pisan satified kalawan produk jeung jasa urang, Kahayang sakabéh para sahabatna urang jeung mitra bisnis gain. pesenan akalna di sakuliah dunya.