sadaya Kategori

Lvhe Carita

LINGKUNGAN panyalindungan ngajadikeun hirup leuwih alus......Zhejiang Lvhe Ecological Technology Co., Ltd specializes di nalungtik, jeung manufaktur bahan biodegradable aci jagong jeung produk pakait salila dua puluh taun atawa leuwih. Janten salah sahiji pabrik panggedéna kalayan sagala rupa produk biodegradable aci jagong, Zhejiang Lvhe Ecological Technology Co., Ltd gaduh pangalaman anu seueur, tim profésional sareng jasa anu dipercaya dina ngahasilkeun produk biodegradable disposable. Urang ilubiung dina rumusan standar produk degradasi Cina. Sumber produk urang dumasar kana aci tutuwuhan, bio-serat jeung bio-résin jsb, ieu polimér luhur alam, nu dijieun kana bahan biodegradable basis bio jeung produk pikeun ngaganti plastik konvensional. Sadaya produk urang sasuai jeung standar kualitas internasional sarta greatly ngaapresiasi dina rupa-rupa pasar béda sakuliah dunya. Jenis ieu produk ramah lingkungan mangrupakeun pilihan pikeun trend dimekarkeun héjo. Produk utama kami: kotak dahar beurang Aci jagong, cutlery, mangkok, cangkir, jarami, piring, sisir, sikat, pananggeuy sapatu jeung sajabana Langkung Rinci
Ngeunaan Lvhe
Ngeunaan Lvhe
Ngeunaan Lvhe

Naha Pilih Us

Naha Pilih Us
  • Perlindungan Lingkungan Héjo Perlindungan Lingkungan Héjo
    Perlindungan Lingkungan Héjo

    Urang ilubiung dina rumusan produk degradasi Cina standards.Our sumber produk dumasar kana aci tutuwuhan, bio-serat jeung bio-résin jsb, ieu polimér luhur alam, nu dijieun kana bahan biodegradable basis bio jeung produk pikeun ngaganti plastik konvensional.

  • 24 Jam jasa profésional 24 Jam jasa profésional
    24 Jam jasa profésional

    Janten salah sahiji pabrik panggedéna kalayan sagala rupa produk biodegradable aci jagong, Zhejiang Lvhe Ecological Technology Co., Ltd gaduh pangalaman anu seueur, tim profésional sareng jasa anu dipercaya dina ngahasilkeun produk biodegradable disposable.

  • 20+ taun Pangalaman 20+ taun Pangalaman
    20+ taun Pangalaman

    Zhejiang Lvhe Ecological Technology Co.,Ltd specializes dina nalungtik, jeung manufaktur bahan biodegradable aci jagong jeung produk pakait salila dua puluh taun atawa leuwih.

  • jaminan kualitas jaminan kualitas
    jaminan kualitas

    Sadaya produk urang sasuai jeung standar kualitas internasional sarta greatly ngaapresiasi dina rupa-rupa pasar béda sakuliah dunya. Jenis ieu produk ramah lingkungan mangrupakeun pilihan pikeun trend dimekarkeun héjo

Produk Panas Kami

Granule aci jagong basis bio
Granule aci jagong basis bio

Eco-friendly Aci jagong Plant Based Bahan Biodegradable pikeun suntik Molding

Diajar deui
Kotak dahar beurang aci jagong, cutlery, mangkok, cangkir, jarami, piring, sisir, sikat, pananggeuy sapatu jeung sajabana
Kotak dahar beurang aci jagong, cutlery, mangkok, cangkir, jarami, piring, sisir, sikat, pananggeuy sapatu jeung sajabana

Jenis ieu produk ramah lingkungan mangrupakeun pilihan pikeun trend dimekarkeun héjo

Diajar deui

Aplikasi produk

Bérita paling énggal

Diajar deui
Kategori utama
Kategori utama

Kategori utama: bahan baku biodegradable, tableware disposable, cutlrty disposable, pamakéan disposable hotél, pakét industri ... 

Maca deui