sadaya Kategori

Propil Company

Bumi> Tentang Kami > Propil Company

Propil Company

Zhejiang Lvhe diadegkeun dina taun 2002, mangrupikeun perusahaan profésional anu kalibet dina panalungtikan sareng pamekaran, produksi, penjualan bahan degradasi dumasar-bio, produk karbon rendah, perusahaan téknologi perlindungan lingkungan. Pausahaan geus maju garis produksi, tim téknis profésional, produksi taunan sagala jinis bahan baku leuwih ti 10,000 ton, nyaéta produk bahan biodegradable utama usaha produksi domestik. Produk perusahaan parantos lulus ISO9001, ISO14001, FDA, SGS, LFGB, EU, OK-Biobased, EN 13432, BRC, BSCI, FCCA sareng Inok sertifikasi anu sanés, produk diékspor ka pasar domestik sareng asing, kami ngarepkeun kerjasama ikhlas anjeun .

Naha Pilih Us

sertipikat

5
4
3
2
1